Aziz Yıldırım: Kendinize gelin!

Abone ol

Antalyaspor yenilgisinin ardından soyunma odasında İdari Menajer Hasan Çetinkaya ile sohbet eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira'nın Van Persie ve Diego'yu neden yedek bıraktığını sordu.

Antalyaspor’a kaybederek 25 resmi maçlık yenilmezlik unvanını yitiren Fenerbahçe’de moraller bozuldu. Karşılaşmanın öncesinde ve sonrasında Başkan Aziz Yıldırım’ın tavrı ve açıklamaları gündem oluşturdu. Takımının sahadan 4-2 yenik ayrılmasının ardından ezeli rakibi Galatasaray’a seslenerek, “Şikenin kralını Galatasaray yaptı” diyen Yıldırım, teknik direktör Vitor Pereira’nın sahaya sürdüğü kadrosuna tepki gösterdi.

“HOCANIN TERCİHİYDİ”

Yönetimdeki arkadaşlarıyla takımı desteklemek için Antalya’ya giden ve galibiyet için şartlanan Yıldırım, Robin van Persie ile Diego Ribas’ın maça kulübede başlamasını eleştiren Başkan, İdari Menajer Hasan Çetinkaya ile soyunma odası koridorunda sohbet ederken, “Neden oynamadılar” diye sordu. Çetinkaya iki yıldızın da herhangi bir sorunu bulunmadığına dikkat çekerek, “Hocanın tercihi böyle” ifadelerini kullandı.

“KENDİNİZE GELİN”

Başkan Aziz Yıldırım beraberindeki yöneticiler ile maç sonrası soyunma odasına girdi. Gergin olduğu gözlenen Başkan, sadece 2 dakika bulunduğu soyunma odasında, “Kendinize çekidüzen verin, sahada çok kötü bir futbol vardı, bunu düzeltecek olan da sizlersiniz. Bu futbol size yakışmıyor, hem kötü oynadınız hem de kötü mücadele ettiniz” diye konuştu.

YAN YANA GELDİLER

Aziz Yıldırım Antalya dönüşünde uçakta teknik direktör Vitor Pereira ile yan yana oturarak İstanbul’a gelene kadar sohbet etti. Pereira ile yan yana oturan Yıldırım, “Sahada çok kötü bir görüntü sergiledik. Böyle bir futbolla kimseyi yenemeyiz. Bir an önce takımı toparla” dedi. (sözcü)

Lokomotiv Moskovalı oyuncudan dikkat çeken açıklama Spor Sercan Yıldırım'a şok! İtiraz edecek Spor Okan Buruk istifa etti Spor Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a yanıt Spor