Gülistan'ı arama çalışmaları sürüyor

Üniversite öğrencisi Gülistan Doku, Tunceli'de 200 gün önce kayboldu. 5 Ocak'tan beri yürütülen arama çalışmalarında 2'nci bir aşamaya geçildi. Uzunçayır Baraj Gölü'ndeki suyun tahliye edilmesine başlandı. Çalışmalarla ilgili son gelişmeleri İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, anlattı. Çataklı, Dinar Köprüsü'nün etrafındaki alanın kurutulacağını söyledi.

Abone ol

Gülistan, su çekildikten sonra da bulunmazsa cinayet şüphesi güçlenecek.

Tunceli'de 200 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun bulunması için yürütülen arama çalışmaları devam ediyor.

Arama çalışmalarını rahatlatmak için bölgede bulunan Uzunçayır Baraj Gölü'nün boşaltılma işlemine başlandı.

Çalışmalardaki son durumu İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, anlattı. Çataklı, yaklaşık 500 personelin görevlendirildiğini söyledi.

Gülistan'ın bulunması için şimdiye kadar 85 mobese ve güvenlik kamerasında 900 saat görüntü izlendi. 220 kişinin bilgisine başvuruldu.

ulusal.com.tr

ABD'den Çin kararı: Başkonsolosluğu boşaltın Gündem MGK bildirisinde Kıbrıs, Azerbaycan ve Libya vurgusu Gündem Emekli Tümamiral Cihat Yaycı'nın yeni görevi belli oldu Gündem Meltem Ayvalı: “Kadın cinayetleri ile mücadele Atatürk Devrimi programı ile yapılır” Gündem