IŞİD'e katılacağını söylediği eşi ve 4 çocuğunu arıyor

Eşinin 4 çocuğuyla birlikte IŞİD'e katılmak üzere kayıplara karıştığını iddia eden Çeçenistanlı Azamat Zubairaiev, İstanbul sokaklarında elindeki fotoğraflarla onları arıyor. Hala bir haber alamadığını belirten baba, yetkililerden de yardım bekliyor.

Abone ol

Görüntüler İstanbul sokaklarından... 25 yaşındaki Çeçenistanlı Azamat Zubairaiev elindeki fotoğraflarla, 2 haftadır haber alamadığı eşi ve 4 çocuğunu arıyor.

Baba Zubariyev'in iddiasına göre eşi çocuklarını da yanına alarak IŞİD'e katılmak üzere evden ayrıldı ve bir anda kayıplara karıştı.

Çeçenistan’da bir televizyon kanalında çalışan 4 çocuk babası Azamat Zubairaiev’ın eşi Zareta Zubairaieva çalıştığı şirketin 7 aylık bir programı kapsamında yurt dışına çıktı.

Yanına çocuklarını da alan 25 yaşındaki Zubairaieva, bu sırada internet üzerinden bir IŞİD üyesi ile tanıştı. Sonrasında da Zareta Zubairaieva 4, 5, 7 ve 8 yaşlarındaki 4 çocuğu ile birlikte Bakü üzerinden 29 Ağustos’ta İstanbul’a geçti.

O günden sonra eşinden bir haber alamayan Azamat Zubairaiev de eşini ve çocuklarını bulmak için İstanbul’a geldi. Emniyet başvuran baba, bir yandan da kendisi aramaya başladı.

Azamat Zubairaiev eşinin ve 4 çocuğunun resimlerinin yer aldığı el ilanları İstanbul sokaklarına yapıştırıyor. İki haftadır eşinden haber alamadığını söyleyen Çeçenistanlı baba, yetkililerden yardım bekliyor.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan: Suriye'nin toprak bütünlüğüne herkesin saygı duyması gerek Gündem PKK'ya hava harekatı: 7 terörist etkisiz hale getirildi Gündem Mehmet Şimşek'ten zorunlu trafik sigortası uyarısı Gündem Sınır ötesi tezkeresi 1 yıl uzatılıyor Gündem