Feyzioğlu, Başkanlık yasasını şapkalı örnekle anlattı

Denizli'de temaslarda bulunan Barolar Birliği Genel Başkanı Metin Feyzioğlu, Honaz lçesine bağlı köyleri ziyaret etti. Feyzioğlu yurttaşlara Başkanlık yasasını şapkalı örnekle anlattı.

Abone ol

Barolar Birliği Genel Başkanı Metin Feyzioğlu sordu, yurttaşlar cevapladı.

Denizli'nin Alikurt Köyünü ziyaret eden Feyzioğlu, vatandaşlara şapkalı örnek ile başkanlık sistemini anlattı.

"Şimdi devlet başkanı iki şapka takıyor. Bu üstteki şapka devlet başkanı şapkası, alttaki de Parti Başkanı şapkası.Şimdi Parti başkan şapkasını takıyor, partisinin milletvekillerini yazıyor, sonra bunu çıkarıyor devlet başkanın şapkasını takıyor Şimdi de ben devlet başkanı oldum diyor. Canım istediğinde Parti Genel Başkanı Şapkamı takıyorum, partinin işlerini yapıyorum ne güzel hayat."

Profesör Doktor Süheyl Batum'un ise Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı eleştirdi.

Bu arada Vatan Partisi Bolu İl Başkanlığı, Domokrat Parti il başkanlığını ziyaret etti.

İki parti referandum çalışma larını birlikte yürütme kararı aldı.

Vatan Partisi Aydın'da da referandum çalışmalarını hızlandırdı. Partililer dükkan dükkan gezerek esnafa "Hayır"ı anlattı, vatandaşlara bildiri dağıttı. Çalışmalara yurttaşların ilgisi yoğun oldu.

ulusalkanal.com.tr

Çanakkale'de 5.3 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve İzmir'den de hissedildi (Son depremler) Gündem Hamit Turan geçirdiği rahatsızlık sonucu 66 yaşında vefat etti Gündem Vatan Partisi referandum çalışmalarına başladı Gündem Siirt merkezli 18 ilde FETÖ operasyonu: 33 gözaltı Gündem