İstiklal Madalyalılar Derneği'nden Doğu Perinçek'e "Onursal Madalyalı Rozet"

Seksen bir il 927 ilçe ve 36411 köyümüzde üyeleri bulunan İstiklal Madalyalılar Derneği Genel Başkanı Torun Mengüloğlu, bugün, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Mengüloğlu, Perinçek’e “Onursal Kutsal Madalyalı Rozeti”ni taktı.

Abone ol

Mengüloğlu, rozet takarken yaptığı konuşmada, “Milli kahraman,sade kahraman olan sayın Perinçek’e onursal madalyamızı takmaktan mutluluk duyuyorum. Ne mutlu bize bugün sayın Perinçek’i makamında ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Mengüloğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Vatanımızın birliği ve beraberliği için buradayız, ne mutludur ki bu madalya ilk defa size nasip oldu. Sizi seviyoruz ve sizi şöyle tanımlıyoruz, kilogram olarak, beyinsel olarak değil Türkiye’nin dünyanın fiziksel yapısını ayağa kaldırdı ”.

Perinçek’in AİHM’de kazandığı zaferi hatırlatan Mengüloğlu, “Perinçek, bu davranışıyla beraber dünyanın dengesini bozdu“ diye konuştu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, rozet takma töreninde yaptığı konuşmada, “Şu anda da Türkiye’de bir istiklal savaşı var. Türk Ordusu aslanlar gibi bölücü terörün belini kırıyor. Sizin babalarınızın, dedelerimizin yaptığı gibi bugün yine aynı savaş var. İstiklal Gazileri Derneği Başkanı ve yöneticilerini Vatan Partisinde görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bize çok büyük bir kuvvet verdiler, esin verdiler. Türkiye’miz bugün yine istiklal savaşında, yine vatan bütünlüğümüz için Mehmetçiğimiz savaşmaktadır. Bölücü terörün belini kıran Türk Silahlı Kuvvetlerinin subayını, askerini buradan selamlıyoruz. Bizim büyük bir zenginliğimiz var, toprağımızın altında büyük bir zenginlik var, herkes petrolle, altınla övünüyor. Bizim Türkiye mizin toprak altındaki en büyük hazinesi, en büyük zenginliği şehit kemikleridir. Bu toprağın altı her her karışı şehit kemikleri ile dolu, bundan daha büyük bir zenginlik, daha büyük bir kuvvet kaynağı olamaz. Sayın gazilerimiz, gazilerimizin evlatları partimize gelerek bize kuvvet verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ulusalkanal.com.tr

Ergenekon davasının karar tarihi belli oldu Gündem Fethullah Gülen kırmızı bültenle aranan teröristler listesinde Gündem ABD, Türkiye'yi ikna etmeye çalışıyor Gündem Oktay Yıldırım savunmasını yaptı Gündem