24 PKK'lı terörist yakalandı

Şartlar ne kadar zor olsa da operasyonlar da kararlılıkla devam ediyor. PKK'lılar operasyonların sürdüğü ilçelerden sivil vatandaşların arasında karışarak kaçmaya çalışıyor. Şırnak Silopi'de kaçmak üzere olan 24 PKK'lı daha vatandaşların ihbarıyla yakalandı. Yakalanan terörist sayısı 82'ye çıktı. Kapana kısılan PKK'lılardaki panik de telsiz konuşmalarına yansıdı

Abone ol

Doğu ve Güneydoğu'da "öz yönetim" hayaliyle terör estiren PKK'lılar köşeye sıkışında kaçmaya başladı.

Şırnak Silopi'da sivil vatandaşların arasında karışarak kaçmaya çalışan 24 PKK'lı yakayı ele verdi. Teröristler vatandaşların ihbarıyla yakalandı. Kaçmaya çalışırken yakalananlarla birlikte sayı 82'ye yükseldi. Bu teröristlerin bazıları da kadın kıyafeti giyerek kaçmaya çalışıyor.

Öldürülen PKK'lı sayısı da yükseldi. Diyarbakır Sur'da 70, Şırnak Cizre'de 237 Silopi'de de 119 olmak üzere öldürülen toplam PKK'lı sayısı 426.

Silopi’deki operasyonlarda, 45 adet el yapımı patlayıcı imha edildi. Bunun yanında, 1 Kaleşnikof tüfeği ve şarjörü, 3 av tüfeği, 1 pompalı tüfek, 1 tabanca, 1 gaz maskesi ve el yapımı patlayıcı malzemeleri ele geçirildi.

YAKALANAN MALZEMELER * 1 Kaleşnikof tüfeği ve şarjörü * 3 av tüfeği * 1 pompalı tüfek * 1 tabanca * 1 gaz maskesi * EYP yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Kaçacak delik arayan bölücü terör örgütündeki panik de telsiz konuşmalarına yansıdı. Silopi, Cizre ve Sur'daki terösitlerin telsiz konuşmalarında "kaçamıyoruz", "destek alamıyoruz", "başarı şansımız yok", "halk askerin yanında" dediği belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi Gündem Genelkurmay açıkladı: 4 bin lira maaş alacaklar Gündem Skandal 8 ay sonra fark edildi! Gündem CHP'de toplu istifa Gündem