PKK: Tükeniyoruz

Ulusal Kanal PKK’nın son durumunu gözler önüne seren çok çarpıcı bir rapora ulaştı. Raporda yer verilen PKK'lıların telsiz konuşmalarında, örgütün tükenmek üzere olduğu belirtiliyor. PKK’lılar kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda, “Kandil yıkıldı. Bu kez de başarılı olamazsak tükeneceğiz” diyor. İşte PKK’nın içler acısı durumunu ortaya koyan kayıtlar.

Abone ol

“Kandil yıkıldı. Halk bize destek vermiyor. Güçsüzleştik, bu kez de başarılı olamazsak tükeneceğiz”. Bu sözler, PKK’lı teröristlerin telsiz konuşmalarından.

Ulusal Kanal bölgenin güvenlik kaynaklarının hazırladığı çok önemli bir rapora ulaştı. PKK’nın son durumunu ortaya koyan raporda teröristlerin birbirleri arasında gerçekleştirdikleri telsiz konuşmaları yer aldı.

Rapora göre güvenlik güçlerinin operasyonları PKK ve çevresinde çok büyük korku yarattı. Örgütün saha sorumlularından Azad Siser kod adlı Ekrem Güney'in sözleri durumu özetledi: "Halkı sahaya çekmek şart. Zira bu dönem PKK açısından tarihi bir dönem ve final olabilir. Yabancı basına her türlü destek verilmeli. İç savaş algısı yaratılmalı. Sosyal medya kullanılmalı. Bu sefer de başarılı olamazsak örgüt Kandil’deki yıkımdan sonra toparlanamaz ve tükenir. Halkın desteği neredeyse yok denecek seviyede."

Raporda yer alan telsiz konuşmalarından PKK’lıların koruculardan rahatsız olduğu da anlaşılıyor. Rıza Koçer kod adlı Hamit Kara adlı terörist, korucuların öldürülmesi emrini veriyor. PKK’ya destek vermeyen halkın da gerekirse öldürülmesini istiyor: "Halkın neden devlete sessiz destek verdiği öğrenilmeli. Bizi fareler gibi ortada bıraktılar. Doğrudan devletin gücünü ensemizde hissettik. Hezimete uğradık. Halka çok güvenmeyin. Şiddet ve korku onları tekrar kendilerine getirecektir. Gerektiğinde hedef gözetmeden indirin, gücümüzü görsünler, döneceklerdir, mecburdurlar. Karayolları, TV vericileri, baz istasyonları ve demiryollarını tahrip edin. Halkın dünya ile bütünleşmesini engelleyin."

Raporda TSK’nın çocukları öldürdüğü iddialarının da asılsız olduğu ortaya çıktı. Terörist Kara telsiz konuşmasında, “Silvan’da yerleştirdiğimiz paylatıcıdan dolayı ölen çocuğun sorumluluğunu devlete yükleyin” dediği ortaya çıktı.

ulusalkanal.com.tr

Sivil polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırı: 1 komiser ağır yaralı Gündem Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin: Bunun basın özgürlüğü ile alakası yok Gündem Koza İpek Holding aramasında 6 gözaltı Gündem Jiletli saldırgana 25 yıl istendi Gündem