Davutoğlu: Polislerimiz şehit edilecekse böyle bir çatışmasızlığı kabul etmeyiz

Başbakan Ahmet Davutoğlu "Teröre karşı sivil insiyatif" toplantısında terör olaylarını ve terör örgütlerine yönelik operasyonları değerlendirdi. Davutoğlu, açılımın istismar edildiğini söyledi, "Böyle bir çatışmasızlığı kabul etmeyiz." dedi.

Abone ol

Sık sık kamu düzeni vurgusu yaptığı konuşmasında açılıma da değindi Başbakan Ahmet Davutoğlu. PKK'nın Çatışmasızlık adı altında yaptığı eylemleri sıraladı. "Böyle bir çatışmasızlığı kabul etmeyiz." dedi.

8 demokratik kitle örgütünün "teröre karşı sivil insiyatif" toplantısında konuşan Davutoğlu, gerçek anlamda çatışmasızlık sağlanana kadar operasyonların süreceğini belirtti.

Davutoğlu, Suriye'nin kuzeyindeki bütün terör örgütlerine karşı mücadele edeceklerini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin harekatı için "siyasi opersayon" yorumunu yapan HDP Eş Başkanlarına seslendi.

Başbakan, kamu düzeninin esnaf için de yurttaş için de gerekli olduğunu belirtti. "Türkiye'den kamu düzenini tahkim etme konusundaki irademizden emin olunuz." dedi.

ulusalkanal.com.tr

Abdullah Gül'den PKK ve HDP cephesini sevindirecek açıklama Gündem "Kırmızılı Kadın"a biber gazı sıkan polis memurunun cezası kesinleşti Gündem Nihat Genç yazdı: Gurban, bir de hele, barış nedir Gündem PKK'dan askeri time roketli saldırı! Çatışma devam ediyor Gündem