Tayyip Erdoğan için bağış hesabı açıldı

Partisinin parası, Başbakanlık sayesinde devlet imkanları yetmedi; şimdi de Erdoğan için bağış toplanıyor. Yanlış duymadınız. Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde partisinin ve devletin imkânlarını kullanan Erdoğan için bağış hesabı açıldı. İsteyenler Erdoğan'a maddi yardım yapabilecek.

Abone ol

Başbakanlık görevinden istifa etmediği için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin yanı sıra devlet imkânlarını da kullanabilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şimdi de halktan para toplayacak. Erdoğan için banka hesabı açıldı.

Dünyanın en zengin başbakanları arasında gösterilen Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere maddi bağış yapmak isteyenler banka hesabına para yatırabilecek.

Banka hesabına sadece Türk vatandaşları bağış yapabilecek. En yüksek miktar ise seçimin her turu için 9 bin 82 Türk Lirası 51 Kuruş'u geçemeyecek. Bağışlar, seçimin birinci turu için 11 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında; seçimin ikinci tura kalması halinde ise 28 Ağustos'a kadar yapılabilecek.

Belirtilen tutarın üzerindeki rakamlar ise banka tarafından geri çevrilecek.

Bin Türk Lirası'nın üzerindeki bağış ve yardımlar banka hesabına yatırılacak. Bin liradan az olan tutarlar ise adayın Seçim Koordinasyon Merkezleri'nde makbuz karşılığında yapılabilecek. Banka hesabında biriken ancak kullanılmayan para seçim sonrası hazineye aktarılacak.

ulusalkanal.com.tr

AKP'nin gizemli para musluğu açıldı! Gündem Torba Yasa kabul edildi Gündem Gül'den İsrail açıklaması Gündem ABD'nin anahtarı: Erdoğan! Gündem