Cezmi Batuk: Araçta 4 çocuğumuz bulunuyor olabilir

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde içinde iki kişinin olduğu bir aracın akıntıya kapıldığı ihbarı üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Olay yerinde inceleme yapan Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, araçta 4 kişi olabileceğini söyledi.

Abone ol

Çanakkle'nin Ezine ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle derelerin su seviyesi yükseldi. Akköy Geçidinde bir aracın akıntıya kapılarak kaybolduğu ihbar edildi.

Aracın içinde iki gencin bulunduğunun belirtilmesi üzerine arama çalışmaları başladı.

Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri botlarla arama çalışmaları yaptı. Bölgede havadan da drone yardımıyla bölge taranıyor.

Araçta bulunduğu iddia edilen gençlerin yakınları sabah erken saatlerden itibaren bölgeye gitti. Gençlerin yakınları arama çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi.

Olay yerine giden, Ezine Kaymakam Vekili ve Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı İl Müdürü Levent Yılmaz, çalışmaları koordine edip son durum hakkında bilgi aldı.

Arama çalışmaları sürerken 112 Acil Servis ekipleri de çok sayıda ambulansla bölgede hazır bekletiliyor.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Batuk, " İki çocuğumuzdan bahsediliyordu ancak iki aile daha kayıp bilgisi verdi. Araçta 4 çocuğumuz bulunuyor olabilir" dedi.

ulusal.com.tr

Serpil Kemalbay: Tunç Soyer için çalışma yürüteceğiz Gündem CHP'de gergin PM toplantısı Gündem Vatan Partisi seçim bildirgesi açıklandı Gündem Yunanistan'ın şımarık çocuğuna sert yanıt Gündem