Rusların ilk tercihi Türkiye oldu

Rusya’da erken rezervasyon tatil satışlarının yüzde 50'sinin Türkiye’ye ait olduğu bildirildi. Rus rublesinin son dönemde değer kazanması ve Türkiye’deki otellerin önemli indirimler yapması sayesinde, Türkiye’nin erken rezervasyonda Rusların ilk tatil seçeneği oldu.

Abone ol

Rusya’da, erken rezervasyontatilsatışlarının yarısı Türkiye’ye ait. Rezervasyonlar ise 2016'nın eylül ayında başladı.

Ruslar için en gözde tatil yeri Alanya, Side ve Kemer. Bu bölgelerdeki bazı otellerde indirimler yüzde 50’ye kadar yükseldi.

Rusya Tur Operatörleri Birliği tarafından yapılan açıklamada, Rus rublesinin son dönemde değer kazanması ve Türkiye’deki otellerin önemli indirimler yapması sayesinde, Türkiye’nin erken rezervasyonda Rusların ilk tatil seçeneği olduğu kaydedildi.

Açıklamada ayrıca "Rus turistler, Türkiye’yi özledi. Vatandaşlar erken rezervasyonla sağlanan indirimlerden de faydalanmak istiyor" değerlendirmesine yer verildi.

Türkiye'de tatile yönelik talep, 2015’e göre iki kat artmış durumda.

ulusalkanal.com.tr

AKP Hükümeti döneminde kar eden bir kamu kuruluşu daha satıldı Ekonomi Kurtulmuş, ATO Başkanı Baran’ı kabul etti Ekonomi Elektrik Mühendisleri Odası'ndan 'ucuz elektrik' uyarısı Ekonomi Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar'dan 'banka kredisi' uyarısı Ekonomi