Ankara'daki terör saldırını protesto etmek isteyen TGB'lilere saldırı

Abone ol

Ankara Kızılay’daki terör saldırısını Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde protesto etmek isteyen Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyelerine saldırı düzenlendi.

Yarın gerçekleştirecekleri “Teröre Lanet için Bayrak Yürüyüşü “öncesi çalışmalarda bulunan TGB’lilere PKK’ya yakınlığı ile tanınan gruplar saldırdı.

Saldırı sonrası ulusalkanal.com.tr’ye konuşan TGB Denizli İl Başkanı Ahmet Suseven, üniversiteleri Türkiye düşmanlığına dar edeceklerini ifade etti. Suseven, “Bölücü terör örgütünün kuyruğunda Türkiye'ye ve TGB'ye saldıranlar sonucuna katlanırlar. Topuklarını arkalarına vura vura kaçarlar' dedi.

TGB Denizli İl Başkanı Suseven sözlerini şöyle sürdürdü:

“ 'Bütün grupların üniversite içerisinde çalışma yürütmesi taraftarıyız fakat Atatürk gençliğine müdahalede bulunulmasına, üniversite içerisinde PKK'nın savunulmasına asla izin vermeyiz! Saldırıların karşısında Atatürk Gençliği olarak Mehmetçik gibi dimdik dururuz!

Öğrenciler tarafından da müdahaleye uğramasına rağmen kışkırtmaya devam eden bu grupların yalana sarılmaları, kuyrukçuluk yapıp kraldan çok kralcı olmaları mide bulandırıcıdır.

Yalan söylemekten başka ağızlarını dahi açamayan bu sözde “sol”cu arkadaşlarımızın anlamaları için tekrar ediyoruz: KAHROLSUN PKK!

Üniversitelerimizi ikiyüzlülüğe, PKK kuyrukçuluğuna ve Türkiye düşmanlığına dar edeceğiz! Bölücü terör örgütünün kuyruğunda Türkiye'ye ve TGB'ye saldıranlar sonucuna katlanırlar. Topuklarını arkalarına vura vura kaçarlar.

ulusalkanal.com.tr

Kılıçdaroğlu: Terörün çözümü için 4 parti bir araya gelmeli Gündem Mersin'de düzenlenen kahvaltıya 400'ü aşkın yurttaş katıldı Gündem HDP'li 8 milletvekili hakkındaki fezleke Başbakanlığa ulaştı Gündem Erdoğan'ın saldırı sonrası açıklamaları uluslararası alanda tartışıldı Gündem