Mersin'de operasyon: HDP'li belediye başkanı Fazıl Türk'ün de aralarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı

Mersin emniyetinin düzenlediği operasyonda, HDP’li Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Fazıl Türk dahil 25 kişi gözaltına alındı. Belediye çalışanları ve müteahhitlerin de aralarında bulunduğu zanlılar, ihaleye fesat karıştırmak ve örgüt kurmakla suçlanıyor.

Abone ol

Mersin'in Akdeniz İlçe Belediyesi'ne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Operasyonda Belediye Başkanı Fazıl Türk ile bazı belediye çalışanları ve ihale komisyonu üyelerinin de aralarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı. Zanlılar hakkında "Örgüt kurmak, örgüte üye olmak ve ihaleye fesat karıştırmak" suçlamaları bulunuyor.

Akdeniz Belediye Başkanı, Mersin’de geçen kasım ayında 11 kişinin gözaltına alındığı terör örgütü PKK/KCK operasyonunda da gözaltına alınmış, tutuklanması istemiyle çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Dolandırıldılar, dayak yediler Gündem Milli Güvenlik Kurulu toplandı Gündem Şırnak'tan acı haber Gündem Suriye'ye dostluk seferi öncesi özçekim Gündem