Bihaan ve Thapki barışıyor! Aşk Bir Rüya 78. yeni bölümde neler olacak? 7 Mayıs Perşembe 2020 Aşk Bir Rüya 78. bölüm fragmanı izle…

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde neler olacak? 7 Mayıs Perşembe 2020 günü özeti... Dizinin gerçek adı nedir?

Abone ol

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde bugün; Bihaan son kez mahkemeye çıkar ve davanın tekrar soruşturulmasına karar verilerek Bihaan üzerindeki güvenlik önlemleri kalkar.

Bihaan ve Thapki mutlulukla eve dönerler ve yapmaları gereken barış konuşmasını romantik bir şekilde gerçekleştirirler.

Bihaan ve Thapki el ele belki de ilk defa birbirlerine bu kadar yakın davranarak beden dilleri ile birbirlerine ilan-ı aşk ederler.

AŞK BİR RÜYA 78. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Aydınlık'ın haberi Rum basınını rahatsız etti Medya Aşk 101'in senaristi eski oyuncu Meriç Acemi çıktı! Meriç Acemi'nin başarılı projeleri saymakla bitmiyor... Meriç Acemi kimdir? Medya Banker Bilo filminin konusu nedir? Banker Bilo tamamını izle... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Çöpçüler Kralı filminin konusu nedir? Çöpçüler Kralı filminin tamamını izle... Efsane filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Medya