'ABD, Erdoğan'ı öldürmeye çalıştı'

Abone ol

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi ile ilgili kaleme aldığı yazıda ABD'nin Erdoğan’ı öldürmeye çalıştığını belirtti.

Karagül, "ABD yönetimi, doğrudan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı öldürmeyi planlamış ve bu planı uygulamıştır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Marmaris'te şehit etmeye dönük operasyon, Gülen'in teröristleri, suikast timi üzerinden uygulamaya konulmuştur" dedi.

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Karagül'ün yazısının ilgili bölümü şöyle:

ABD yönetimi, doğrudan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı öldürmeyi planlamış ve bu planı uygulamıştır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Marmaris'te şehit etmeye dönük operasyon, Gülen'in teröristleri, suikast timi üzerinden uygulamaya konulmuştur.

Tekrar ediyorum: Erdoğan'ı şehit etmeye dönük saldırı, Gülen'in teröristleri üzerinden doğrudan ABD'de, ABD tarafından tezgâhlanmış, talimat onlar tarafından verilmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, ABD'nin koruduğu bir şizofrenin teröristleri tarafından bombalanmıştır. Milletin meclisini bombalamak, millete savaş ilan etmek demektir. Tarihte örneği görülmeyen bu saldırı da, ABD'nin koruduğu bir adamın teröristleri tarafından yapılmıştır.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan’ın kaldığı otele baskına giden askerler konuştu Gündem Tugay komutanı Otal ile 3 rütbeli adliyeye çıkarıldı Gündem Anadolu Adalet Sarayı'nda 86 hakim ve savcı gözaltında Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran ve Rusya ile işbirliği sinyali Gündem