Bozdağ, uzlaşı için partilere çağrı yaptı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun şuan ki seçim usulü ile 3'üncü bir seçime gitmesinin felaket olacağını söyledi, seçim usulünün değiştirilmesi gerektiğini belirtti. FETÖ'cü hâkimlerin şaibeli kararlarına ilişkin de konuşan Bozdağ, "Bu davalarla ilgili yeni bir yasal düzenleme yapılması hukuk kaosuna yol açar" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun seçim sisteminin değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Bozdağ, uzlaşı için partilere çağrı yaptı.

Bozdağ, Fetullahçı Terör Örgütü'nün en büyük tahribatı yargıya verdiğini belirtti.

Meclis’te devam eden bütçe görüşmelerinde konuşan Bozdağ, cezaevlerinde işkence ve kötü muamele tartışmalarına da karşı çıktı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ayrıca, FETÖ'cü hâkimlerin şaibeli kararlarına ilişkin de konuştu. "Bu davalarla ilgili yeni bir yasal düzenleme yapılması hukuk kaosuna yol açar" dedi.

Yılda 7 milyon kişinin FETÖ'cü hâkimlerin kararlarına ilişkin şikayette bulunduğunu söyleyen Bozdağ, "Davalarla ilgili yeni bir yasal düzenlenin yapılması milletin adalete olan güvenini sarsar" ifadesini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Anayasa değişikliği teklifinin Meclise sunulmasının ardından Başbakan Yıldırım'dan ilk açıklama Gündem İşte 21 maddelik anayasa değişikliği teklifinin tamamı Gündem “Eğer güçler bir tek elde toplanıyorsa burada demokrasiden söz edilemez” Gündem Bir ülke daha FETÖ'nün okullarını devrediyor Gündem