Canlı yayında Marmara ve Ankara'yı uyardı! Ayın 10'undan sonrasına dikkat!

CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli canlı yayından güncel hava durumuna ilişkin bilgi verdi.

Abone ol

Sürmeli, "Doğu'da kar yağışı birkaç gün daha devam edecek. Hatta Çarşamba, Perşembe Doğu'da kar yağışı biraz daha kuvvetleniyor. Hayatı biraz daha etkilemeye, köy yollarını kapatmaya devam edecek." dedi.

ANKARA İÇİN KAR YAĞIŞI

Sürmeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hayatı çok etkileyecek bir kar olacağını zannetmiyoruz. Yağmur şeklinde başlayıp, soğuk hava üzerine ekleniyor. Yağışın bitmesine birkaç saat kala artık soğuk yağışın kara dönüşmesi için yeterli seviyelere gelmeye başlayacak. Dolayısıyla Ankara karla karışık yağmur ya da kar görebilir. Ama geceden itibaren zaten yağış kesiliyor. Soğuk etkisini artırmaya devam edecek. Başkentin en yüksek sıcaklığı 3-4 derecelerde kalacak. Kuru soğuk ve öncesinde yağış var."

MARMARA İÇİN KAR UYARISI

Meteoroloji editörü Sürmeli, "Sıcaklık bugün 3-4 derece artıyor yarın biraz düşecek. İstanbul 9-10 derecelere iniyor." şeklinde konuştu.

AYIN 10'UNDAN SONRA GÖRÜLÜYOR

Sürmeli, Aralık ayının 10'undan sonra Marmara Bölgesi'ni de içine alacak soğuk hava kütlesinin etkili olacağını söyledi.

Doğu'da kar yağışının devam edeceğini ifade eden Sürmeli, Marmara bölgesinde 10'undan sonra gelecek soğuk havanın yer yer kar yağışlarına dönüşeceğini bildirdi.

ulusalkanal.com.tr

Kablosuz modem kullananlar için çok önemli uyarı Gündem Derik'te 1 asker şehit, 7 PKK'lı öldürüldü Gündem Mahkemeden Can Dündar ve Erdem Gül kararı Gündem Tahir Elçi'nin öldürülmesinde yeni gelişme Gündem