Hakimden PKK'ya tepki

Zonguldak 2’nci Asliye Hukuk Hakimi Kemal Karanfil, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına karşı sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta isyanını dile getirdi. Hakim Karanfil, "Siirtli Kürt bir babanın evladı olarak PKK’nın yaptığı tüm katliam ve eylemleri kınıyorum, lanetliyorum. Yaptığınız eylemlerle öncelikle biz Kürtlere zarar veriyorsunuz" diye yazdı.

Abone ol

Kemal Karanfil, Zonguldak'ta Sulh Ceza Hakimi. Karanfil, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına sosyal medyadan isyan etti.

Siirtli Kürt bir babanın oğlu olduğunu belirten hakim, PKK’nın yaptığı eylemlerle Kürt-Türk kardeşliğine balta vurulmak istendiğini kanla bir yere varılmayacağını ifade etti.

Ayrımcılık söylemlerine karşı çıkan Karanfil, "Ayrımcılık diye tutturmuş gidiyorsunuz. Bir Kürt evladı olarak devletin en yetkili makamlarına getirildim. Türk milleti adına karar veriyorum. Ayrımcılık olsa bunlar olur muydu? diye somut örnek verdi.

Eylemlerinle önce Kürtlere zarar verdiğini söyleyen hakim, "Bu coğrafyada silahla yapılan her eylemin, İsrail’in vaad edilen topraklar projesine katkı sunduğunu" hatırlattı.

ulusalkanal.com.tr

ABD o açıklamayı yalanladı Gündem Davutoğlu'ndan önemli koalisyon açıklaması: Kılıçdaroğlu açıklama... Gündem Erdoğan'dan önemli koalisyon açıklaması Gündem CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu "görüşme olumsuz geçti" iddiaları için ne dedi Gündem