MHP'ye doktrin uyarısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ilk ekibinde yer alan, Eski MHP Antalya İl Başkanı Avukat Nizamettin Sağır, Anayasa değişiklik teklifini "milli beka sorunu" olarak değerlendirdi. Sağır, her Türk Milliyetçisinin bu değişikliğe hayır demesi gerektiğini vurguladı, milletvekillerine de 'hayır deyin' çağrısı yaptı.

Abone ol

Nizamettin Sağır... Devlet Bahçeli'nin A takımıydı. Uzun yıllar MHP'nin Antalya İl Başkanlığı'nı da yaptı... Şimdi ise avukatlık yapıyor... Antalya'nın ülkücü avukatlarından...

"Lider, teşkilat, doktrin..." Nizamettin Sağır, MHP'nin bu üçlemesinden yola çıkarak Türk Milliyetçilerinin ve ülkücüleri Başkanlık teklifine hayır demesi gerektiğini söyledi.

Sağır'a göre Başkanlık sistemini emperyalizm ve PKK da istiyor.

Milli iradenin temsil edilmesinin ülkücüler için kutsal olduğunu savunan Sağır, onu ortadan kaldıracak bir sistemi onaylamayacaklarını açıkladı.

Eski MHP il başkanı, tasarının Türkiye'yi böleceğini söyledi.

Sağır, milletvekillerine 'hayır deyin' çağrısında bulundu.

Haber: Devrim Aşkın Karasoy

Kamera: Devrim Dönmez Koçak

ulusalkanal.com.tr

İzmir'deki terör saldırısı sonrası yakalanan 2 kişi emniyete götürüldü Gündem Çorum'da askeri araç ile minibüs çarpıştı: Şehit sayısı 2'ye yükseldi, yaralılar var Gündem 2017’nin ilk kitap fuarı Başkent’te açılıyor Gündem CHP'de Menbiç rahatsızlığı Gündem