Vatan Partisi Bursa'da referandum çalışmalarını sürdürüyor

Vatan Partisi Gemlik İlçe Örgütü Cumhurbaşkanlığı Sistemine Hayır kampanyası kapsamında Gemlik'in Kumla Mahallesi'nde masa çalışması ile Güçlü Meclis Güçlü Hükümet için Başkanlığa Hayır başlıklı bildirilerini dağıttıla

Abone ol

Vatan Partisi Gemlik İlçe Örgütü Cumhurbaşkanlığı Sistemine Hayır kampanyası kapsamında Gemlik'in Kumla Mahallesi'nde masa çalışması ile Güçlü Meclis Güçlü Hükümet için Başkanlığa Hayır başlıklı bildirilerini dağıttılar.

Kumla sakinleri ve günübirlik gelen çok sayıda vatandaştan yoğun ilgi gören Vatan Partisi'nin çalışması halk tarafından takdirle karşılandı.Masa çalışmasında Vatan Partisi'ne yeni katılımlar oldu.

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi ve Gemlik İlçe Başkanı Özlem Türker Gemlik'te Hayır diyenlerin yaygın olduğunu, Gemlik'lilerin partilerine olan büyük ilgisinden memnun olduklarını belirtti.

Referandum çalışmalarının aynı zamanda partilerine üye akını başlattığını ifade eden Türker, çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

Gaziantep'te boş arazide erkek cesedi bulundu Yurt İzmir'de kayıp kişinin cesedi sazlık alanda bulundu Yurt İzmir'de teyze ile yeğeninin öldüğü kazaya ilişkin dava Yurt Çorum'daki suç örgütü operasyonu Yurt