İmmun plazma bağışında duyarlılık her geçen gün artıyor

Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesinde kullandığı immun plazma bağışında duyarlılık her geçen gün artıyor. Hastalığı atlatan vatandaşlar bağışta bulunuyor, iyileşen hastaların da bağışta bulunmasını istiyor.

Abone ol

Türkiye’de Kovid-19 ile mücadelede hasta kişilerin iyileşme sürecine büyük katkısı olan immun plazma bağışı gün geçtikçe yaygınlaşıyor.

Diyarbakır’da Kovid-19’u yenerek sağlığına kavuşan, İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri görevlisi Melek Yıldırım plazma bağışında bulundu.

Melek Yıldırım hastalığı yenen kişilere seslendi, plazma bağışında bulunun dedi.

Bir güzel haberde Afyonkarahisar’dan. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesinde Kovid-19 tedavisi olumlu sonuçlanan iki kişi immun plazma bağışında bulunacağı açıklandı.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş hastanelerinde artık İmmun Plazma tedavisinin yapılacağını duyurdu.

Okumuş hastalığı yenen vatandaşları plazma bağışında bulunmaya davet etti.

ulusal.com.tr

Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı! Yazın 2 ay okullar açık olacak mı? Sağlık Medikal İşletmecileri Derneği Başkanı uyardı: Maske ve dezenfektan kullanımına dikkat Sağlık Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı! Yeni eğitim seti hazırlandı Sağlık "Gönüllülük Çalışmaları" üniversitelerde seçmeli ders olacak Sağlık