SON DAKİKA HABERLERİ! Hükümetten art arda emeklilikte yaşa takılanlar EYT açıklaması (EYT son durum)

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" dedi. İşte Berat Albayrak'ın emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili açıklamaları

Abone ol

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın AK Parti'nin Kızılcahamam kampında yaptığı sunumların ardından milletvekillerinden en çok gelen soru Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili oldu.

EYT GÜNDEMİMİZDE YOK

Albayrak, sorulara "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" diye yanıt verdi.

Albayrak'ın, sunumunda, "Seçimlerin yenilenmesi ve ekonomik saldırılar olmasaydı bugün ekonomideki veriler bizim istediğimiz noktada olacaktı. Ama çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede özellikle işsizlikte pozitif adımlar olacak" dediği öğrenildi.

CUMURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ

Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin’i görevlendirdiği ve sorunun çözümü için bir çıkış yolu arandığı açıklanmıştı.

ulusal.com.tr

SON DAKİKA HABERLERİ! Çıkan emeklilikte yaşa takılanlar haberlerine EYT Derneği'nden açıklama (EYT'de son durum ne) Gündem SON DAKİKA! Ünlü deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in sahibi olduğu Ditrianum çok yakın tarihleri vererek uyardı! "7 büyüklüğünde deprem olasılığı yüksek" Gündem Son dakika haberleri.... İstanbul'da deprem (9 Ekim 2019 Kandilli Rasathanesi-AFAD son depremler) Gündem Erdoğan: Türkiye'nin yegane arzusu Balkanların barışıdır, istikrarıdır Gündem