Sessiz Çığlık eylemi yapıldı

Tekirdağ Tuğlalı Parkta Sessiz Çığlık Eylemi yapıldı. Türkiye’nin birçok yerinde gerçekleşen Sessiz Çığlık eylemleri geçtiğimiz Ocak ayı başından itibaren Cumartesi günleri Tekirdağ’da yapılmaya devam ediyor

Abone ol

Basın açıklaması yapan Tekirdağlı yurttaşlar adına basın açıklamasını avukat Şenay Becerikli yaptı. Becerikli Yurtseverlerin derhal serbest bırakılması gerektiğini vurguladı. Sabrımızı zorlamayın diyen Şenay Becerikli yurtseverlerin vakit geçirilmeden serbest bırakılması gerektiğini vurguladı.

Türk milleti gerekeni yapacaktır.

Tekirdağ’da sessiz çığlık eylemine katılan Silivri Vatan Nöbeti Çadır sorumlusu Hıdır Hokka da bir konuşma yaptı. Hıdır

Hokka “biz Türk Milletine güveniyoruz. Bu millet yurtseverleri dışarı çıkarmak için gerekeni yapacaktır. Ayağa kalkacaktır. Buna inanmasak biz 888 gündür o çadırda beklemezdik bunu bildiğimiz için burada beklemeye devam edeceğiz. Biz tek bir yurtsever dışarı çıkıncaya kadar oradayız. Bunu bilin.” Dedi.

Milli merkez Beşiktaş Çadırı ziyaret etti.

Milli Merkez Beşiktaş örgütü Silivri nöbet çadırını ziyaret etti. Milli Merkez Beşiktaş Teşkilatının Başkanı Macit Toz bir açıklama yaptı. Macit Toz. “yurtseverlerin serbest bırakılmamasını kınıyoruz. Sayın Metin Feyzioğlunun açmış olduğu yolu kapattılar. Ama biz millet olarak buna izin vermeyeceğiz.” Dedi.

Haber:İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr

Zam yağmuru devam ediyor Ekonomi Kölelik düzenine son Ekonomi "Ölmek var dönmek yok" Ekonomi Ekonomiye "Yİ-ÜFE" ayarı Ekonomi