Muğla Büyükşehir Belediyesi, şehri bilgi panoları ile donattı

Ülke genelinde koronavirüs önlemleri hız kesmeden devam ederken belediyeler de ellerinden geleni yapıyor. İlk olarak su kesme işlemlerini erteleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi, reklam panolarında bilgilendirme yapıyor, sağlık görevlilerinin hastanelere ücretsiz taşıyor.

Abone ol

Koronavirüsün ülkemize sıçramasının ardından herkes seferber oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'de virüsün yayılmasının önlemek için canla başla çalışıyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, vatandaşların hijyenine önem vermesi için su kesintilerini 2 ay ertelediklerini ve kesilen sular açtıklarını belirtti.

Şehirde ortak kullanım alanları ve toplu taşıma araçları belli aralıklar dezenfekte edildi.

En önemli mücadeleyi veren sağlık çalışanlarına belediye tarafından ücretsiz servis imkanı sunuldu.

Belediye, gündüz bakımevleri boşaltarak konser, tiyatro, sergi açılışları iptal etti.

Şehrin hemen hemen her yerine koronavirüsle ilgili bilgilendirme virüsleri asıldı.

Muğla Belediyesinde olduğu gibi ülkenin bir çok yerinde belediye ekipleri, polisler jandarmalarda 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sağlığı için çalışıyor.

İşte o ekiplerden biri... Bir evin kapısını çalarak bir şeye ihtiyaçları olup olmadıklarını soruyor ve çok samimi bir şekide karşılanıyorlar.

ulusal.com.tr

Malatya'da su kuyusuna düşen kişi hayatını kaybetti Yurt Ali Koç'tan Cenk Renda'nın durumu hakkında açıklama ve kulüp çalışanlarına mesaj geldi Yurt İzmir'de 5 iş yerine düzenlenen operasyonda 20 bin 350 sertifikasız maske ele geçirildi Yurt Şanlıurfa'da kadınlardan koronavirüse karşı maske üretimine destek Yurt