Sağlık Bakanı Koca: Kontrollü Sosyal Hayatla riskten kaçınalım

Türkiye'de son 24 saatte bin 576 kişi daha iyileşti, bin 182 yeni vaka belirlendi, 30 kişi daha hayatını kaybetti. Güncel verileri paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gelecek günler, maske ve sosyal mesafe kuralının her ikisine birlikte uymamıza bağlı" diye uyardı.

Abone ol

Test sayısı düne göre 1,6 oranında arttı. Yeni vaka sayısı öngörülebilir seviyede. İyileşen hasta sayımızsa dünden 290 fazla. Türkiye'nin Kovid-19 ile mücadelesinde son 24 saatin özetini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca böyle yaptı.

Ülke genelinde son 1 gün içerisinde 33 bin 559 test yapıldı. Bin 182 kişiye daha Kovid-19 bulaştığı tespit edildi.

30 vatandaşımız daha Kovid-19 mücadelesinde yaşamını yitirdi. Bin 576 kişi de iyileşerek hastanelerden taburcu oldu. Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 124 bin 369 oldu.

Toplam vaka sayısı 160 bin 979, can kaybı 4 bin 461 olarak güncellendi.

Sağlık Bakanı Koca uyarısını hatırlattı, " Gelecek günler, MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALININ HER İKİSİNE BİRLİKTE uymamıza bağlı. Kontrollü Sosyal Hayatla riskten kaçınalım" dedi.

ulusal.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı! Şehirlerarası seyahat sınırlaması kaldırıldı Gündem Bahçeli'nin seçim kanunu önerisi ve siyasette ittifak tartışmaları! Eray Çelebi değerlendirdi Gündem ABD'den Türk-Rus iş birliğine yeni provokasyon Gündem ''Yeni Normal''in yeni kuralları belirlendi Gündem