Nişantaşı Üniversitesi 1'inci Lig'de

NİŞANTAŞI Üniversitesi Erkek Tenis Takımı, gelecek sene 1'inci Lig'de yer alacak.

Abone ol

Üniversitelerarası Tenis 2'nci Ligi'nin final etabı Antalya'da gerçekleşti. Gedik Üniversitesi'ni 2-1 yenen Nişantaşı Üniversitesi Erkek Tenis Takımı, önümüzdeki sene 1'inci ligde yer alma hakkını elde etti.

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın finalinde Gedik Üniversitesi'ni takım kaptanı Gökberk Ergeneman'ın etkili oyunu ile 2-1 mağlup eden Nişantaşı Üniversitesi birincilik kupasını kaldıran taraf oldu.

Gökberk Ergeneman, final karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, zorlu geçen maçlar sonunda namağlup olarak kupayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Üniversite olarak çok iyi bir çizgi yakaladık. Hocalarımızın desteklerini karşılıksız bırakmadığımız için çok mutluyuz" dedi.

Nişantaşı Üniversitesi Spor Direktörü Taylan Dündar ise "Üniversite yönetimimizin desteği ile spora yaptığımız yatırımın meyvelerini toplamaya başladık. Bu başarıları arttırarak devam edeceğiz. Gökberk Ergeneman ve Ayla Aksu gibi önemli tenisçilerimizin yanında önümüzdeki yıl takviye yaparak 1'inci Ligi de kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Tevfik Yamantürk ekibini tanıttı Spor Juventus Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi? Spor Süper Lig'de penaltı haftası Spor “Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyor değilim“ Spor