Türkiye, Vatan Partisi'ni konuşuyor

Abone ol

Türkiye, sosyal medyada Vatan Partisi'ni konuşuyor. Bugün Ankara'da yapılan olağanüstü kurultayda İşçi Partisi, ismini Vatan Partisi olarak değiştirdi. İsim değişkliğinin ardından yeni isim olan Vatan Partisi, Twitter'da Türkiye Gündemi'ne girdi.

İşte Twitter'da Vatan Partisi için yazılan twitlerden bazıları

Berkay F.Bayrakçeken: Demokratı, milliyetçisi, sosyal demokratı, sosyalisti, ulusalcısı tek çatı altında Vatan Partisi'nde.İdeolojiler ikinci planda,önce Türkiye.

Rehber Hüseyin: İşçi Partisi'nin ismi "Vatan Partisi" oldu Perinçek, kurultayda Türkiye'nin şeyhler, dervişler, müritler, cemaatler olamayacağını söyledi.

Murat Avedis Orancı: Okyanus ötesi partilere karşı milletin de bir partisi var. Kemalist devrimi tamamlamak görevimizdir Vatan Partisi iktidara koşuyor

Önder Öztürk: Ağaçları kesilmeyen, ırmakları temiz akan, körfezleri masmavi, ormanları yemyeşil bir Türkiye için Vatan Partisi..

ulusalkanal.com.tr

Bakanlık açıkladı: 2015 yılında da hız kesmeden devam edecek Gündem Milliyetçiler, Halkçılar, Sosyalistler Vatan Partisi'nde birleşti Gündem Olağanüstü Kurultay'a gençlik damgasını vurdu Gündem Doğu Perinçek: Parolamız Vatan, işaretimiz emek ve namus! Vatan Partisi'nde birleşiyoruz Gündem