Gülsin Onay 2 bininci konserini verecek

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay 2 bininci konserini Bodrum'da verecek. Onay Bodrum'daki 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında sevenleriyle buluşacak.

Abone ol

Gülsin Onay Bodrum'daki 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında sevenleriyle buluşacak. Devlet sanatçısı piyanist Onay bu konserle 2 bininci kez sahneye çıkacak. İlk konserini 6 yaşında veren Onay 2 bininci konserini hocası Mithat Fenmen'e adayacak.

Bugüne kadar İngiliz Kraliyet Filarmoni, İngiliz Oda Orkestrası, Japon Filarmoni, Münih Radyo Senfoni, Saint Petersburg Filarmoni, Tokyo Senfoni, Varşova Filarmoni, Viyana Senfoni gibi dünyanın önde gelen orkestraları eşliğinde solist olarak sahne aldı.

Brezilya, Japonya, Kazakistan ve Avrupa'nın birçok ülkesinde konserler veren Onay, konserlerine yurt içi ve dışında devam edecek.

62 yaşındaki devlet sanatçısı yurt dışındaki sanat etkinliklerinde Türkiye'yi başarıyla temsil etti, 50 yılı aşan sanat hayatında birçok ödüle de layık görüldü.

Onay, öğrencilerin festivalde Türkiye'nin önemli keman sanatçılarından Ayla Erduran ile de sahne alacak.

ulusalkanal.com.tr

Heykele çirkin saldırı Kültür Sanat Sinemada yerli, yabancıya "fark attı" Kültür Sanat "Ebru"yu denize taşıdı Kültür Sanat Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisinden 683 kişiye davetiye Kültür Sanat