Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: ''Nüfusumuzun üçte birinden fazla doz aşı uygulandı''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Türkiye'de uygulanan aşı sayısını açıklayan Bakan Koca, ''Yarın bugünden daha güzel olacak. Bu güce güvenin.'' dedi.

Abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Türkiye'de yapılan aşı sayısı ile ilgili bir paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden toplam yapılan aşı sayısı, 1. doz uygulanan kişi sayısı ve 2. doz uygulanan kişi sayısını paylaşan Fahrettin Koca, vatandaşlara ''Bu güce güvenin.'' diyerek seslendi.

Fahrettin Koca yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

- Bugün itibariyle 30 milyon doz aşı yapıldı. Nüfusumuzun üçte birinden fazla doz aşı uygulanmış oldu. Nüfusumuzun üç katından fazla doz aşı için anlaşmamız bulunuyor. Yarın bugünden daha güzel olacak. Bu güce güvenin.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı görselde Türkiye'de uygulanan toplam aşı sayısı 30.000.342 olarak görülüyor. 1. doz aşı yapılan kişi sayısı 17.138.086 olurken, 2. doz aşı yapılan kişi sayısı ise 12.862.256 olarak açıklandı.

AK Parti'nin Anayasa çalışmalarında sona gelindi Gündem Akdeniz'de Türkiye ile Cezayir arasında ticaret anlaşması Gündem Peker'e bilgi servisi CIA ve MOSSAD'dan Gündem Türkiye'nin gözü ''Kanuni''de: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde vermesi bekleniyor Gündem