Ankara'daki terör eyleminin arkasında kim var? Öcalan'ı yargılayan hakim açıkladı

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Öcalan’ı yargılayan hakim Sayın Turgut Okyay bugün Partisi’nin Adana İl Binası’nda yaptığı basın açıklaması ile iki gün önce Ankara’da yaşanan terör eylemini değerlendirdi.

Abone ol

Okyay’ın açıklaması şöyle:

Öncelikle teröre şehit verdiğimiz 105 canımızın acılarını paylaşıyor, terörü şiddetle kınıyor, halkımıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Bombaları patlatanların iradelerine asla teslim olmayacağız. Bunu çok iyi bilsinler.

Ayrıca bugün çok değerli büyüğümüz usta sanatçı, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, halkımızın sevgilisi Levent Kırca’mızı yitirdik, toprağı bol olsun. Tüm halkımızın ve Vatan Partililerin acılarını paylaşarak başsağlığı diliyorum.

Bugün ülkemizde ve bölgemizde yaşananlar, tam bağımsız Türkiye’yi kurarak, bağımsız bir dış politika izleyemediğimizden kaynaklanıyor.

Bütün dünya ülkelerindeki terör olaylarının sorumluları başta ABD ve Emperyalist ülkelerdir. Başkentimizde son yaşanan terör saldırısının arkasında da bu ülkelerin istihbarat örgütleri vardır. Bu örgütler ülkelerinin çıkarları için, dünyadaki bütün terör örgütü elemanlarını rahatlıkla kullanıyorlar.

Amaçları açılım politikalarını yeniden devreye sokarak “bizim kara gücümüz” dedikleri, büyük darbe yiyen PKK’yı yeniden toparlamak ve hizmetlerinde kullanmaktır. Artık dost görünen düşmanla birlikte hareket edilemeyeceği açıkça anlaşılmıştır. PKK’yla IŞİD’le ve tüm terör örgütleriyle, bu örgütler söndürülene kadar sürekli mücadele edeceğiz. Asla taviz vermeyeceğiz. Hiç kuşkunuz olmasın, Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz.

Tüm halkımızı;

13 yıllık ihanetleri sonucu ülkemizi Ortadoğu bataklığına sürükleyen AKP iktidarına son vermek için, büyük bir katılımla sandığa gitmeye çağırıyoruz.

Artık halkımızın ABD yandaşı sistem partilerini bırakarak, ülkenin sorunlarını bilen ve çözüm üreten Vatan Partisi’ni görmesi gerekiyor. Milli bir hükümete çok acil ihtiyacımız var. Vatan Partisi halkımız için büyük bir umuttur, halkımızın desteğini bekliyoruz.

Hepinize saygılar sunuyoruz.

Mehmet Turgut OKYAY

Emekli Yargıtay Onursal Üyesi

Adana 1.Sıra Milletvekili Adayı

ulusalkanal.com.tr

WikiLeaks'ın kurucusu ile ilgili yeni gelişme Gündem İngiliz Independent gazetesi: PKK farklı bir iç karışıklık çıkartacak çünkü Suriye'de... Gündem Ankara'daki bombaları kim patlattı? 'Biri erkek, siyah cübbeli, sarık türü...' Gündem Ağrı'da şok! Bu şekilde bulundu Gündem