Şantiyede kaza: 1 ölü

Ümraniye'de bulunan bir şantiyede çalışan şoför, geri geri gelirken aynı şantiyede kamyon şoförü olan Yücel Koca'yı ezdi. Olay yerinde hayatını kaybeden Koca'nın yakınları sinir krizi geçirdi.

Abone ol

Kaza, Ümraniye Topağacı Mahallesi'nde bulunan bir şantiyede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 YR 0205 plakalı aracı kullanan şantiye şoförü, geri geri gelirken aynı şantiyede kamyon şoförü olan 49 yaşındaki Yücel Koca'yı ezdi. Koca, kaza sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı duyup şantiyeye gelen Kaca'nın yakınları sinir krizi geçirdi. Koca'yı ezerek ölümüne neden olan şantiye şoförü ise polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

Olaya tanık olan bir şahıs, “Herkes kamyonlarına geçiyor. Aracı kullanan arkadaş geri geri manevra yapıyor. Daha önce de bir tartışma yaşamışlar. Araç geri geri giderken altına alıyor. Tekrar ileriye doğru 10 metre sürüklüyor. Sonra bize diyorlar ki bu işte ihmal yok” diye konuştu.

Yapılan incelemelerin ardından Koca'nın cesedi morga kaldırıldı. Polis ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

METİN BAŞAR

İHA

Fındıkta fiyat 15 TL’ye Yaklaştı Ekonomi Türkiye'nin konuştuğu grevde 1500 işçi atıldı iddiası Ekonomi Asgari ücret 1300 lira olur mu? İşveren ne diyor? Ekonomi Moody's'ten Türkiye açıklaması Ekonomi