Erdoğan ile Ruhani görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üçlü zirve için geldiği Rusya'nın Soçi kentinde İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir araya geldi. Saat 15.50'de başlayan görüşme yaklaşık 40 dakika sona erdi

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin katılımlarıyla gerçekleştireceği zirve için Rusya’nın Soçi kentinde bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Soçi Uluslararası Havalimanına gelişinde, Krasnodar Vali Yardımcısı Sergey Boldin, Soçi Belediye Başkanı Anatoli Pahomov, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Türkiye'nin Novorossisk Başkonsolosu Yunus Emre Özigci ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Karşılamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Rusya ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak eşlik ediyor.

RUHANİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile bir araya geldi.

Sanatoryum Rus'ta basına kapalı gerçekleşen görüşme, saat 15.50'de başladı.

Görüşme sona erdi, yaklaşık 40 dakika sürdü.

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da Davutpaşa Kongre Merkezi'nde Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Yıl Açılışı Töreni'nde konuştu.

Başbakan Yıldırım, "Soçi'de Suriye zirvesinde önemli bir karar açıklanacak." dedi.

ulusal.com.tr

FETÖ'nün finans kaynaklarına yönelik soruşturmada 6 tutuklama Gündem SBaşbakan Yıldırım: Soçi'de önemli bir karar açıklanacak Gündem AKP'den Rasim Ozan Kütahyalı açıklaması Gündem "Paylaşmazsan yetmez" diyen adam Gündem