Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar: İddia ediyorum Tayyip Erdoğan bunu yapacak!

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, bugünkü yazısında, "Referandumun yenilenmesi yüzde bir bile ihtimal değil zira AKP buna izin vermez. Ancak, Tayyip Erdoğan yapılan referanduma da meşruiyet kazandırmak ve bütün dünyaya hile yapmadık demek için pek yakında baskın bir erken seçim yaptıracak haberiniz ola" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Önkibar'ın Aydınlık gazetesindeki yazısının ilgili bölümü şöyle:

Sadece sokaklar değil, vicdanlar ayakta ve başta Avrupa bütün dünya pürdikkat izlemede!

Evet bizzat YSK referandumu sakatlamış ve Türkiye’nin itibarını yere sermiştir.

Tayyip Erdoğan bu tabloyu hem içerde hem dışarıda iki buçuk sene yani seçimin yapılacağı 2019’un Kasım’ına kadar taşıyamaz.

Böyle bir şey sadece kendi şahsı için değil, ülke için siyasi-sosyal ve ekonomik bağlamda büyük risk almak olur zira bu gerginlikte hem sokak patlar hem ekonomi dibe vurur.

Peki ne mi olacak?

Hayır, referandumun yenilenmesi yüzde bir bile ihtimal değil zira AKP buna izin vermez.

Ancak, Tayyip Erdoğan yapılan referanduma da meşruiyet kazandırmak ve bütün dünyaya hile yapmadık demek için pek yakında baskın bir erken seçim yaptıracak haberiniz ola!

ulusalkanal.com.tr

İstanbul merkezli 'abla' operasyonu başladı! Gündem Dev FETÖ operasyonu: 85 gözaltı kararı Gündem İbrahim Erkal'ın soruşturmasında flaş gelişme! Cinayet masası devrede Gündem Yunanistan'a kaçan darbeci için mahkeme süreci yeniden başlıyor Gündem