Galatasaray 3 taraftarı arıyor

Galatasaray, Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında deplasman tribününde yerini alan 3 taraftarını onurlandırmak istediğini açıkladı. İnternet sitesinden yapılan açıklamada, "Taraftarlarımızın bilet koçanını ibraz ederek sosyal medya hesaplarımıza başvurmalarını bekliyoruz" denildi.

Abone ol

Galatasaray Kulübü, Bursaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında "deplasman tribünü"nde yerini alan 3 taraftarını onurlandırmak istediğini açıkladı.

Bursaspor yönetiminin maç biletini 800 lira açıklamasının ardından tepkiler oluşmuş ve taraftar isyan etmişti.

Dün akşam oynanan karşılaşmada ise 3 Galatasaray taraftarı uçuk fiyata rağmen deplasman tribünündeki yerini aldı.

Bunun üzerine sarı-kırmızılı kulüp, resmi internet sitesinden açıklama yaparak o taraftarları onurlandırmak istediğini söyledi.

"Galatasaray Spor Kulübü, Bursaspor ile oynadığımız Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında, her türlü güçlüğü aşarak deplasman tribününde yerini alan 3 taraftarını onurlandırmak istiyor. Her golden sonra futbolcularımızın önlerine giderek selamladığı 3 vefakar taraftarımızın, elbette ellerindeki maça ait bilet koçanını ibraz ederek, sosyal medya hesaplarımıza başvurmalarını bekliyoruz."

ulusalkanal.com.tr

Aslan'ın muhteşem dönüşü Spor İspanya'da ikinci raund Spor Tolga ve Hutchinson katılmadı! Spor Arda Turan'dan iyi haber Spor