Bakan Bilgin'den Meclis'te asgari ücret sunumu: ''Tüm kesimlerin talepleri alındı''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında asgari ücretle ilgili sunum yaptı. Sunumunda tüm kesimlerin beklentilerinin alındığını belirten Bilgin, asgari ücret ile ilgili anket çalışmalarının devam ettiği bilgisini paylaştı.

Abone ol

2022 yılında geçerli asgari ücret için geri sayım başladı.

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret için görüşmeler Aralık ayında başlayacak. Beklentilerin karşılanması için karşılıklı açıklamalar da gelmeye devam ediyor.

Asgari ücret konusu 15 Kasım’da toplanan Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında da gündeme geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, toplantıda asgari ücretle ilgili bir sunum yaptı.

Bakan Bilgin, tüm kesimlerin taleplerinin alındığını belirterek, anket çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti.

Farklı sektörlerden 2 bin 500 kişinin katılımıyla yapılan anket önümüzdeki günlerde de kamuoyuyla paylaşılacak.

Öte yandan Ak Parti MKYK’da sadece çalışma hayatı değil bir diğer önemli gündem maddesi de terörle mücadele oldu. Toplantıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu terörle mücadele başta olmak üzere göç, sınırlar ve yapılacak operasyonlar ile ilgili bilgiler verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: ''NATO İttifakı'nda S-300 kullanılıyorsa S-400 de kullanılacak'' Gündem Dolardaki artış tarıma darbe vurdu Gündem Güven ortamı sağlanan Hakkari'de buz altı dalışı yapıldı Gündem Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışmalar Gündem