Sevdim Seni Bir Kere 131. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 10 Mart Salı 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti...

Hafta içi her gün Star ekranlarına gelen Sevdim Seni Bir Kere'de Yağız ve Eylül ile Mirza ve Leyla'nın aşkı ele alınıyor... Bu iki çift sonunda mutluluğu bulabilecek midir? Sevdim Seni Bir Kere 131. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 132. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Dizinin dün yayınlanan son bölümünde; Leyla, Mirza'nın ardından bakakalmıştır. Onu geride teselli eden babaanne olmuştur. Firdevs'in Leyla'ya olan baskıları devam etmektedir. Diğer gelini Gülsüm'ün eve gelmesi ile Firdevs kendisine yeni bir müttefik bulur.

Melek ise Yağız ile evleneceğine çok mutlu olur. Nermin'in gözünde ise her şerde bir hayır vardır. Yağız, kendisini evlenmeye zorunlu hissetmektedir.

Yaşar, Koray'ı silah zoruyla kaçırır ve kızına yaptıklarının hesabını sorar. Onların arabaya binişine şahit olan Yağız ise son an da yetişebilecek mi?

SEVDİM SENİ BİR KERE 131. BÖLÜM

ulusal.com.tr

Banu hayal kırıklığına uğrar! Beni Bırakma 407. bölüm izle... 10 Mart Salı 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 407. bölümde neler oldu? Medya Cemre geri döndü! Yemin 202. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 203. bölüm fragmanı izle.. Medya Bihaan yaka paça kovuldu! Aşk Bir Rüya 23. yeni bölümde neler olacak? 11 Mart Çarşamba 2020 Aşk Bir Rüya 23. bölüm fragmanı izle... Medya Kundan'dan büyük tehdit! İkimizin Yerine 551. bölüm fragmanı izle... İkimizin Yerine 551. bölümde neler yaşandı? İkimizin Yerine 11 Mart Çarşamba yeni bölüm... Medya