Ölümlü Dünya filminin konusu ve oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek?

Bu akşam saat 23.00'te atv ekranlarına gelecek olan Ölümlü Dünya filminin konusu nedir? Ölümlü Dünya bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Abone ol

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım'ın paylaştığı 'Ölümlü Dünya’nın yönetmen koltuğuna Ali Atay otururken, senaryosunu ise Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel kaleme aldı.

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.

ÖLÜMLÜ DÜNYA FRAGMANI

ulusal.com.tr

Karlar Ülkesi filminin konusu nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 25 Mayıs Salı 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya saat kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 25 Mayıs Salı 2020 TV 8 yayın akışı... Survivor Panaroma saat kaçta? Medya Star yayın akışında bugün ne var? 25 Mayıs Salı 2020 Star'da bugün hangi film ve diziler yayınlanacak? İyi Aile Çocuğu adlı çocuk filmi saat kaçta? Medya