Kahraman şehitlere veda

Mardin ve Hakkari'de şehit olan asker ve polisler için bugün memleketlerinde cenaze törenleri vardı. Törenlerde sık sık "Kahrolsun PKK", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atıldı.

Abone ol

Mardin ve Hakkari'de PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan asker ve polisler için bugün memleketlerinde tören düzenlendi.

25 yaşındaki Özel Harekat Komiser Yardımcısı Kubilay Er için Amasya'da tören düzenlendi. Törene binlerce yurttaş katıldı. Sık sık "Kahrolsun PKK" sloganı atıldı.

Şehit Özel Harekat Komiser Yardımcısı Kubilay Er, kılınan cenaze namazının ardından Merzifon Mezarlığı'nda toprağa verildi.

28 yaşında olan Uzman Çavuş Raşit Atcı için Kahramanmaraş'ın Merkez Ulu Cami'nde tören düzenlendi. Atcı evli ve 1 çocuk babasıydı.

Özel Harekat Polisi Murat Yatarkalkmaz'a Ankara'da tören düzenlendi.

Şehit Murat Yatarkalkmaz'ın Ankara'daki ilk durağı baba ocağı oldu. Baba evinden alınan helalliğin ardından şehit Özel Harekat Polisi Murat Yatarkalkmaz Kocatepe Camisi'nde kılınan namazın ardından Cebeci Askeri Şehitliği'ne defnedildi.

Jandarma Uzman Çavuş Faruk Salgar evli ve 1 çocuk babasıydı. Salgar'a İzzet Paşa Cami'nde tören düzenlendi. Törene Vali Murat Zorluoğlu, 8.Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel katıldı. Törenin ardından Uzman Çavuş Faruk Salgar, İcadiye Şehitliği'ne defnedildi.

Aynı saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi 23 yaşındaki Yasin Boran'ın cenazesi ise yarın kılınacak namazın ardından Ankara'da toprağa verilecek.

ulusalkanal.com.tr

Alevi Dedesi Hüseyin Öz: Açılımla Devrim Kanunları hedef alınıyor Gündem İşte Türkiye'nin sınır dışı ettiği o terörist Gündem Yurttaşlardan HDP'li vekile tokat gibi tepki! Neye uğradığını şaşırdı Gündem Erdoğan'dan Brüksel açıklaması Gündem