'Davalar yeniden görülsün'

Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın "Cemaat Türk ordusuna kumpas yaptı" itirafı, Balyoz davası avukatlarını harekete geçirdi. Davanın yeniden görülmesi talep edildi. AKP, topu cemaate atmaya çalışsa da Avukatların ortak görüşü "Türk ordusuna kumpas AKP ve cemaat işbirliği ile yapıldığı" yönünde...

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın "orduya kumpas yapıldı" itirafı Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusuluk gibi davaları tartışmalı hale getirdi.

Balyoz davası avukatları, yargılamanın yeniden yapılması için İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dilekçe sundu.

Yalçın Akdoğan'ın "Cemaat türk ordusuna kumpas yaptı" sözleri İzmir'de Cumhuriyetçi avukatlar grubunun panelinde de değerlendirildi.

Avukat Celal Ülgen ,AKP ve cemaatin bir zamanlar işbirliği içinde olduğunu hatırlatarak "vuruştukça gerçekler ortaya dökülüyor" dedi.

Ergenekon Davası Avukatlarından İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Küçük, AKP ve cemaat işbirliği ile orduya kumpas kurulduğunu söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Aydınlık muhabiri darp edilerek gözaltına alındı Gündem Taksim'de polis canlı yayında Ulusal Kanal'ı hedef aldı Gündem Cemaat-CHP anlaştı Gündem Taksim'de halka biber gazlı su, AKP'lilere ücretsiz ulaşım... Gündem