Balyoz kararlarına tepkiler yağıyor

Balyoz kararları sonrası AKP'den ilk tepki grup başkanvekili Mustafa Elitaş'tan geldi. Elitaş, "Yargı mahkemenin kararını onamış. Herkes buna uymak zorundadır" dedi. CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ise 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan ve semineri planlayan arkadaşlarının seminerin icrasında amaç dışına çıktıklarını söyledi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, kararın "toplumu genel affa rıza göstermeye hazırlamayı amaçladığını" ifade etti.

Abone ol

Yargıtay Balyoz davasıyla ilgili karralarını açıkladı, partilerden karrala iligli değerlendirmeler geldi. AKP'den Grup başkanvekili Mustafa Elitaş "Yargı mahkemenin kararını onamış. Herkes buna uymak zorundadır." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ise 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan ve semineri planlayan arkadaşlarının seminerin icrasında amaç dışına çıktıklarını iddia etti. Öte yandan Hamzaçebi, yargının büyük bir hukuksuzluğu imza attığını da söyledi.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Yargıtay kararlarının "toplumu genel affa rıza göstermeye hazırlamayı amaçladığını" söyledi. Türkkan, "Başbakan Erdoğan henüz bedel ödemedi. Kendisini Yüce Divan bekliyor. Yeri de hazır; İmralı. Artık İmralı'da farklı projeler üzerinde çalışırlar" diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Parti kurultayı nerede ve kimle yapılır Gündem “Andımız otoriter bir tutumdu büyütülecek bir şey yok“ Gündem Türk Ordusuna Balyoz! Gündem Tayyip Erdoğan, Halid Meşal ile görüştü Gündem