Erzincan Vali Yardımcısı Yılmaz görevden uzaklaştırıldı

Yılmaz'ın kentte yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi

Abone ol

Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz'ın, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında açığa alındığı belirtildi.

AA'da yer alan habere göre, 1 Aralık 2016 tarihinde Erzincan'da göreve başlayan vali yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığınca görevlerinden uzaklaştırıldı.

Yılmaz hakkındaki soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Mardin'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan Dargeçit ve Ömerli kaymakamlarının yerine yenileri atandı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığınca görevlerinden uzaklaştırılan ve gözaltına alınan Ömerli Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erol Korkmaz'ın yerine Erzurum'un Uzundere Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Dargeçit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Yeşiltaş'ın yerine Gaziantep'in Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu atandı.

Korkmaz ve Yeşiltaş'ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

ulusal.com.tr

Vize serbestisiyle ilgili bir AB heyeti bu ay Türkiye'ye gelecek Gündem Erdoğan-Putin görüşmesi sonrası flaş vize açıklaması Gündem Erdoğan, Ruhani ile görüştü Gündem Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e tazminat Gündem