Bihaan Thapki'yi hayata döndürecek mi? Aşk Bir Rüya 54. yeni bölümde neler olacak? 13 Nisan Pazartesi 2020 Aşk Bir Rüya 54. bölüm fragmanı izle…

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde neler olacak? 12 Nisan Pazar günü özeti... Dizinin gerçek adı nedir?

Abone ol

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde bugün; Thapki, hayatını kaybetmiş, kalbi atmıyordur. Bihaan hastane odasında Thapki'nin ölümünü kabullenemez. Doktorların önüne geçip Thapki'ye elektro şok verir! Thapki yaşama geri dönecek midir?

Bu sırada Shada, evdekilere Thapki'nin ölüm haberini vermeye çalışmaktadır. Bu haberi nasıl vereceğini bilemezmiş gibi yapan Shada, söyledikleriyle tüm aileyi şok eder.

AŞK BİR RÜYA 54. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Ulusal Kanal 13-19 Nisan 2020 yayın akışı Medya Bu akşam Star TV'de ne olacak? Star yayın akışında bugün ne var? Star'da bugün hangi diziler yayınlanacak? Ufak Tefek Cinayetler bu akşam mı? Medya Bugün 12 Nisan Pazar Show yayın akışı... Show ekranlarında bu akşam ne olacak? Güldür Güldür Show var mı? Medya Bugün Kanal D yayın akışı... 12 Nisan Pazar Kanal D'de ne var? Bu akşam Kanal D'de ne izlenir? Herkül: Efsane Başlıyor filmi yayınlanacak mı? Medya