Bilanço her geçen dakika artıyor

Ramazan Bayramı nedeniyle yapılan dört günlük tatilin yol bilançosu ağır oldu. 15 Temmuz'dan bu yana meydana gelen 64 kazada, 59 kişi öldü 331 kişi de yaralandı. Trafiğe takılmak istemeyen tatilciler ise şimdiden dönüş yoluna çıktı

Abone ol

Bayramı fırsat bilenler tatile çıktı, ancak yollar bu manzaralara sahne oldu. Bayramın kaza bilançosu ağır oldu, 59 kişi hayatını kaybetti.

Çarşamba günü yaşanan 17 kazada, 16 kişi yaşamını yitirdi. 145 kişi de yaralandı. Arife günü olan Perşembe günü ise yaşanan 21 kazada 18 kişi hayatını kaybetti, 76 kişi yaralandı. Bayramın birinci günü ise 13 kazada 10 kişi yaşamını yitirdi.

Kazalar bayramın ikinci gününde de sürdü. Bayramın ikinci gününde 13 kaza yaşandı. Bu kazalarda 15 kişi hayatını kaybetti, 78 kişi yaralandı.

Kazalardan biri Eskişehir'de meydana geldi. Otomobille ticari aracın çarpışması sonucu aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi.

İzmir'de ise düğün evi cenaze evine döndü. Damat Ümit Derin, babası Hüseyin Derin ve gelinin akrabası Bektaş Saat’in bulunduğu otomobile, ticari araçla çarptı. Kına gecesinden bir gün önce meydana gelen kazada damat Ümit Derin, babası ve akrabaları Bektaş Saat hayatını kaybetti.

4 günlük tablo böyleydi. Şimdi de dönüş çilesi başladı. Dönüşünü son güne bırakmak istemeyenler, Çanakkale İskelesi'nde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Büyük bölümü İstanbul'a dönecek olan tatilciler, bayramın ikinci günü olmasına rağmen 1 kilometrelik araç kuyruğuna neden oldu.

ulusalkanal.com.tr

Dışişleri'nden Irak'taki saldırıya kınama Gündem Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar Gündem İşte Tüpraş'taki yangının nedeni Gündem Onur Özbizerdik yeniden serbest bırakıldı Gündem