Diyarbakır ve Artvin şehitleri son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır'da ve Artvin'de PKK'lı teröristlerin saldırılarında şehit olan 2 asker için tören düzenlendi. Törenin ardından şehitlerin naaşları memleketlerinde toprağa verildi.

Abone ol

Diyarbakır Lice'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç için memleketi Denizli'de tören düzenlendi.

Şehidin Denizli'deki ilk durağı Korucuk Mahallesi'ndeki babaocağı oldu. Babaevinden alınan helalliğin ardından şehit Bilgiç'in Türk bayrağına sarılı naaşı Korucuk Mahalle Cami'ne getirildi.

Şehit Uzman Çavuş Özkan Bilgiç, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Artvin'in Şavşat ilçesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna, terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Fatih Çaybaşı memleketi Erzincan'da toprağa verildi.

Şehit Çaybaşı için Terzibaba Camisi'nde ikindi vakti cezane namazı kılındı. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da katıldı. Şehit Fatih Çaybaşı kılınan namazın ardından Garnizon Şehitliği'ne defnedildi.

ulusalkanal.com.tr

Güvenlik Analisti Cahit Armağan Dilek: Operasyon, El Bab'a doğru genişlemeli, teröristler temizlenmeli Gündem Erdoğan: Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı bu çerçevede değerlendirmemiz gerekiyor Gündem Artvin'deki saldırı İstanbul'da yürüyüşle protesto edildi Gündem Bakırköy Belediyesi, projeye inşaat ruhsatı veren Bakanlığa dava açtı Gündem