Azerbaycan'dan Karabağ'ın kuzeyinde işgalci Ermeni birliklerine: Teslim olun çağrısı

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, saldırgan Ermenistan’a ait askeri mevzileri yerle bir ederken Karabağ'ın kuzeyinde işgalci Ermeni birliklerine de “Teslim olun!” çağrısında bulundu

Abone ol

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

Azerbaycan'ın askeri komutanlığı, Karabağ'ın kuzeyindeki Agder yönünde Ermeni askeri birliklerine "teslim ol" çağrısında bulundu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı açıklamasına göre, işgalci Ermeni birliklerinin tamamen imha edilmesini önlemek amacıyla kendilerine silahları bırakması teklif edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, teslim olunması halinde Cenevre Sözleşmesi ve diğer uluslararası hukuk normlarına uygun olarak askeri ve sivil kişilere yönelik davranışlarda bulunulacağına dikkat çekti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, ayrıca "Çatışma ihtimali halinde, her silahlı kişi etkisiz hale getirilecek" diye Ermeni işgalcilerine uyarıda da bulundu.

AZERBAYCAN 7 KÖYÜ İŞGALDEN KURTARDI

Bu arada, Azerbaycan ordusunun, Karabağ'ın güneyinde 7 köyü işgalden kurtardığı da gelen son bilgiler arasında.

Ankara Emniyeti'nden Ayhan Bilgen hakkında açıklama Gündem Oruç Reis Antalya Limanı'ndan ayrıldı Gündem 1467 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu Gündem Azerbaycan'da savaş hali ilan edildi Gündem