Beşiktaş'ta BELTAŞ işçilerine saldırı!

Beltaş işçileri ile Beşiktaş Beldiyesi arasında günlerdir süren gerginlik kavgaya dönüştü. Dünya Barış Parkı'nda karşı karşıya gelen iki grup arasında tekme tokat kavga yaşandı.

Abone ol

Beşiktaş Belediyesi, ile grevdeki BELTAŞ işçileri arasındaki gerginlik bu kez kavgaya dönüştü.

Belediye yetkilileri, işçileri eylemi sürdürdükleri Dünya Barış Parkı'nı kasten kirletmek ve diğer belediye işçilerini darpetmekle suçladı. Buna ilişkin görüntülerin açıklanacağı duyuruldu. Aynı zamanda belediye parkı temizlemek için vatandaşları sabah saatlerinde para çağırdı.

Sabah heme Belediye yetkilileri ile vatandaşlar, hem de BELTAŞ işçileri Park'taydı.

Etkinlik öncesinde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar konuşma yapıyordu ki, BELTAŞ işçileri tarafından protesto edildi.

Parkın bir ucunda çiçke dikme etkinliği, diğer ucunda protestolar vardı.

Belediye görevliler, grevdeki işçilerin çöp kovalarındaki çöpleri kasten dağıttığını gösteren görüntüleri basına dağıttı. Bunun üzerine gerginlik tırmandı.

Görüntülerin dağıtılmasıyla grevdeki işçiler ve belediye yetkilileri arasında kavga çıktı.

Bir anda büyüyen kavga sırasında sopa, saksı ve kemerler kullanıldı. Olay gittikte sertleşti. Olaylar sırasında yaralananlar oldu.

Çevik kuvvet polisi, biber gazı kullanarak olaya müdahale etti. Beşiktaş'ın ortasında bu görüntüler yaşandı.

Ayrıntılar gelecek!

İstanbul Tabip Odası 4 ay önce uyarmıştı: Bu inşaatlarda 8-10 kardeşimizi kaybedeceğiz Gündem O inşaata TOMA'lı güvenlik! Gündem O inşaatın sahibinden ilk açıklama geldi! Gündem İstanbullular dikkat! Yeni tarife yürürlüğe girdi Gündem