Devlet Bahçeli: Cemaat MHP'yi ele geçirmek istiyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olağanüstü kurultay isteyen muhalifleri sert bir dille eleştirdi. Asıl amacın MHP'yi operasyon partisi yapmak olduğunu belirten Bahçeli, Fethullah Gülen Cemaati'ni de hedef aldı, "MHP'yi ele geçirerek partileşme ve siyasi sığınak arayışında olduklarını" ifade etti.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinde olağanüstü kurultay isteyen muhalifleri sert sözlerle eleştirdi.

"Milliyetçi Hareket Partisi'ni Hedef Alan Komplo ve Tezgahların Arkasındaki Güçler ve Değişmeyen Hedefleri" başlığıyla yayınlanan açıklamada, MHP üzerinde kirli hesapların yapıldığı belirtildi.

Devlet Bahçeli, amacın ''ülkücü hareketi sokağa çekerek MHP'yi operasyon partisi haline getirmek" olduğunu söyledi.

"MHP'siz siyaset, MHP'siz Meclis" istendiğini vurgulayan Bahçeli, 1 Kasım sonrası MHP'ye karşı bir cephe kurulduğunu söyledi, "Son dönemde MHP’yi ele geçirerek partileşme ve siyasi sığınak arayışında olan Gülen Cemaati de bu amaçla sahneye çıkmıştır." dedi.

"MHP'YE KARŞI KURULAN CEPHE: 1 Kasım sonrası bir merkezden düğmeye basılmış gibi MHP’ye karşı bir cephe oluşmuştur. MHP’ye yön tayin etmek ve kurtuluş reçeteleri yazmak için ahkam kesen “Sahte mürşitler” sahneye çıkmıştır. Bu cephenin içinde; Milliyetçi Hareket’in inanç ve ideallerine yabancı olan siyaset bezgirganları, Türk milliyetçiliğiyle kan davalı tescilli Türk düşmanları, Cemaat medyasının silahşörleri ve merkez medyanın bukalemunları kıskandıran oynak kalemleri, yerlerini almışlardır."

ulusalkanal.com.tr

Beyaz Saray: Rusların ateşkesi ihlal ettiğini söylemek için erken Gündem TSK personel sayısını açıkladı Gündem Kilit taşlardan 10 metrelik tünel Gündem Diyarbakır Valisi'nden önemli açıklamalar Gündem