Vatan Partisi yarın meclise yürüyor!

AKP'den gelen "100 bin imza için seçim kurullarına bireysel başvuru açıklaması" tepkilere neden oldu. Vatan Partisi, kararı protesto etmek ve milletvekillerine yetkinize sahip çıkın çağrısı yapmak için yarın Meclis'e yürüyecek.

Abone ol

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza düzenlemesi ile ilgili yaptığı açıklamaya siyaset çevrelerinden tepki geldi. Ess

Karara karşı harekete geçen ilk parti ise Vatan Partisi oldu.

Ankara İl Başkanlığı, 100 bin imza için seçim kurullarına bireysel başvuru tartışmaları hakkında meclis önünde basın açıklaması yapma kararı aldı.

Bu kapsamda yarın saat 13'de Ankara İl Başkanlığı önünde toplanacak olan vatandaşlar Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne yürüyecek.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Kamil Dede, erken seçim kararı ve 100 bin imza için seçim kurullarına bireysel başvuru tartışmaları hakkında meclis önünde basın açıklaması yapacak.

Yürüyüşte milletvekillerine "Yetkinize sahip çıkın" çağrısı da yapılacak.

ulusal.com.tr

AKP'nin 100 bin imza açıklamasına Vatan Partisi'nden tepki Gündem Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza nereye verilecek? AKP'den flaş açıklama Gündem YSK'dan İYİ Parti açıklaması Gündem AKP'nin KHK açıklamasına Vatan Partisi'nden sert tepki Gündem