Doğu kara teslim oldu

Doğuyu etkisi altına alan kar yağışı sürüyor. 4 ilde 372 köy yolu ulaşıma kapandı. Siirt'te ise dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, sele neden oldu. Sümer Deresi'nin taşması nedeniyle çok sayıda cadde ve evi su bastı.

Abone ol

Doğu'da mart esareti sürüyor.

Bitlis, 1 ay sonra yeniden beyaz örtüyle kaplandı. Kent merkezinde kar kalınlığı 25 cm'ye ulaştı. Birçok araç kara gömüldü.

Kar yağışı nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar yağışı, başta Hakkari, Van, Muş, Erzurum olmak birçok kentte etkili oluyor.

Yağış nedeniyle yolu ulaşıma kapalı olan Hakkari'nin Geçitli köyünde yaşayan ve rahatsızlanan 9 çocuk annesi Miran Dinçek köyde mahsur kaldı.

Sağlık ekipleri, 3 saatlik zorlu çalışmanın ardından köye ulaşabildi. Dinçer, daha sonra ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki dört ilde 372 yerleşim yerine ulaşım kapandı.

Siirt'te ise aniden başlayan sağanak yağış taşkına yol açtı.

Yağmur nedeniyle Sümer Deresi taştı. Dere kenarında bulunan bir çok ev ve cadde sel suları altında kaldı.

Toki Mahallesi'ndeki çok sayıda evde hasar meydana geldi. Belediye ekipleri, evleri hasar gören vatandaşlara yardım çalışması başlattı.

ulusalkanal.com.tr

Van'da kaçak sigara operasyonu Yurt Çocukların otomobilin altında kalma anı güvenlik kamerasında Yurt Adana'da operasyon!.. Çok sayıda gözaltı var! Yurt Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Yurt