İstanbul'da zehir tacirlerine yönelik operasyon yapıldı

İstanbul Emniyeti ve Jandarma ekiplerinin, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları devam ediyor. Şile'de bir eve baskın düzenlenen baskında, çok sayıda hint keneviri ele geçirildi. Geçtiğimiz hafta Beyoğlu, Eyüp, Bakırköy ve Zeytinburnu'nda yapılan operasyonlarda ise toplamda 9 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

İstanbul'da zehir tacirlerine yapılan operasyonlar hız kesmeden sürüyor.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Şile'de bir eve baskın düzenledi. Ev ve bahçesinde didik didik aramalar yapıldı.

Yapılan aramalarda 500 gram kurutulmuş esrar ile, evin bahçesinde 224 kök diş hint keneviri ele geçirildi.

Operasyon anları drone ile kayıt altına alındı. Jandarma ekipleri evin sahibini gözaltına alırken, el konulan uyuşturucu maddeler yakılarak imha edildi.

Operasyonların geçtiğimiz haftaki adresi de Beyoğlu ve Eyüp'tü. Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü, uyuşturucu imal edildiği belirlenen iki adrese operasyon düzenledi.

Yapılan aramalarda 12 kilo Metamfetamin ve 16 kilo ecstasy ham maddesi, 120 kilo sıvı ve toz kimyasal madde ile 2 tabanca ele geçirildi.

Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. 2 İranlı kimyagerin ise metamfetamin üretmeleri için Türkiye'ye getirildiği belirlendi.

Polis ekipleri Bakırköy ve Zeytinburnu'nda ise, önceden belirlenen adreslere baskın düzenledi. Aramalarda 50 kilo hint keneviri bulundu, 2 kişi de gözaltına alındı.

ulusal.com.tr

İşte İstanbul'daki hortumun nedeni! Korkutan açıklama Gündem Genelkurmay Başkanı Akar, İran ziyaretinde bulunacak Gündem 'Yönetime el koyduk' mesajını hatırlamıyormuş Gündem FETÖ'nün İstanbul'daki 'ana darbe davası'nda 5. duruşma Gündem